top of page

Over ons

Ervaren. Professioneel. Empathisch. Enthousiast.

In 2017 zijn wij gestart en inmiddels uitgegroeid tot een succesvol coaching bedrijf. Recent zijn wij verhuisd naar een ruimere locatie met het oog op de groei die wij als bedrijf doormaken.

Wij helpen cliënten in het bereiken van zowel hun professionele als hun persoonlijke doelen. De essentie van ons werk bestaat uit het faciliteren van zelfgroei door middel van het helpen identificeren van de belangrijkste uitdagingen en tegenslagen in je leven zodat je deze met vertrouwen kunt overwinnen.


Wij werken met diverse coaches en trainers die gespecialiseerd zijn in het samenstellen van op maat gemaakte coaching trajecten. Ook maken wij gebruik van acteurs in onze coaching trajecten ten behoeve van rollenspelen en casuïstiek.
Wij ondersteunen je met tools die je verder helpen en je begeleiden in het bereiken van je gewenste doelen. Mindfulness is een belangrijke tool in onze aanpak. Wij zijn ervan overtuigd dat onder andere yoga en meditatie je terugbrengen bij de bron en dat je van hieruit verder kunt in je ontwikkeling.

Sat on the Rocks
Over ons: Over mij
bottom of page